KONYA / EMİRGAZİ - Demirci İlkokulu

Ock

Öğrencilerimiz için motivasyon etkinliklerinden biri olan "Okulda Sinema Günü" faaliyetimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz okulda keyifle film izleyip patlamış mısırlarını yediler.

Ara

İLÇEMİZDE 10 KASIM ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bedenen aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü anma töreni İlçe Kaymakamı Sayın Samet YAYLAK, İlçe Belediye Başkanı Sayın Nurişen KOÇAK, İlçe Jandarma Komutanı Sayın Mesut İNAN,İlçe Emniyet Amiri Vekili Sayın Yakup KARAKAYA, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mesut KOCABAŞ, İlçe Parti Başkanları, Daire Amirleri ve Mahalle Muhtarlarının katılımıyla Hükümet Konağı Önünde İlçe Kaymakamımız Sayın Samet YAYLAK ve İlçe Belediye Başkanımız Sayın Nurişen KOÇAK’ın Atatürk Büstü’ne çelenklerin sunumunun ardından İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayıp Emirgazi Kültür Merkezi’nde ilçemiz Şehit Celal Koçak İlkokulu ve Demirci İHO’nun düzenlediği anma programıyla devam etti. Program İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mesut KOCABAŞ’ ın konuşmasıyla başlayarak öğrencilerimizin Ulu Önder’imiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için hazırladıkları gösterilerin yapılmasıyla sona erdi.

Ekm

Konya Medeniyet Projesi kapsamında 4.ve 5.Sınıflara yönelik Deprem farkındalık oluşturmak amacıyla tiyatro gösterimi yapıldı.

Mrt

İlçemiz ortaokulları arasında düzenlenen akıl ve zeka oyunları yarışmaları finali okulumuzda yapıldı.Bu kapsamda okulumuza İlçe Kaymakamımız Sayın Veli AVCI, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet KAYMAK ,İlçe Jandarma Komutanımız ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ahmet ÖZDEMİR , okulumuzu ziyaret edip yarışmayı yakından takip etti.Yarışma birincilerine ödüllerini teslim eden Kaymakamımız,okulumuzu gezip öğretmenlerimizle sohbet ederek bayan öğretmenlerimizn 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.Kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığımız ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında denetimleri yapılan Demirci İlkokulu ve Demirci İmam Hatip Ortaokulu "OKULUM TEMİZ" Belgesi almaya hak kazanmıştır. Emirgazi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sultan Ahmet KAYMAK tarafından "OKULUM TEMİZ" belgelerimizi almış bulunmaktayız. Covid 19 Salgını başladığı günden itibaren salgına karşı gerekli önlemleri alma noktasında gerekenleri fazlası ile yapan tüm  öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kas

Okul bünyemizde  hijyen ve sosyal mesafenin korunması ile ilgili tedbirler yayınlanmıştır.Tüm öğrenci,öğretmen,veli ve çalışanlarımızla bu sıkıntılı süreci hep birlikte atlatmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.